Waar kom ik zoal?

Ik kan in elk natuurgebied terecht! 

Wanneer u denkt, daar wil ik graag naar toe dan kan ik mijn verhalen aanpassen aan dat gebied! Over elk natuur gebied is wat te vertellen.  

De gebieden die ik het beste ken liggen in de omgeving van Aalden en Zweeloo in het Zuidoosten van Drenthe en de gebieden rond Doesburg in Gelderland.

In de omgeving van Doesburg liggen verschillende natuurgebieden. De zuidkant van de Veluwe met het Nationaal Park de Hoge Veluwe liggen om de hoek, net als de Veluwezoom met de Posbank. Ook  langs de rivier de IJssel  is volop natuur te vinden. De Kruisbergse bossen bij Doetinchem is aardkundig gezien een uniek gebied. 


In Drenthe liggen een aantal unieke natuurgebieden zoals de Stroeten rond het stroompje en de Palms in de Mepperdennen en de Klencke. Wat verder liggen de Hoge Stoephet Mantigerveld en het Bargerveen. Maar ook de wijde bossen rond Schoonoord, Exloo en Emmen behoren tot de mogelijkheden.  


Natuurlijk is het ook mogelijk om elders in het land een tocht te maken! In elk natuurgebied kan ik terecht. Nederland heeft honderden mooie natuurgebieden, dus voor elk wat wils.